ČO VŠETKO JE ZAHRNUTÉ V CENE PRODUKTOV

Milé naše zákazníčky, mamičky. Ďakujeme za Váš záujem o Plienkáčik produkty. Práve pre Vás sme  pripravili tento článok, aby ste presne vedeli, čo si za naše ceny kupujete a za čo v skutočnosti platíte.

CENA PRÁCE

Cena práce je na Slovensku vysoká. Nehovorím o čistej mzde, ale o super hrubej. Všetky naše produkty sú šité na Slovensku. Za prácu platíme férovo. Napríklad ušitie jedných vrchných nohavičiek PUL, pre mňa ako nekrajčírku, je majstrovské dielo.

Nie je to práca na 5 minút. Materiál treba nastrihať, nacvokovať, ušiť, dokončiť. Jednotlivé komponenty sa ušijú samostatne, potom sa s plienočkou zošijú. Celá táto práca v priemere trvá niečo cez hodinu, na jedny nohavičky. Tým pádom čistá mzda za profesionálne odvedenú prácu nemôže byť 3€ v čistom, ale viac… V super hrubej mzde vyjde všetko skoro na dvojnásobok.

MATERIÁL

Materiál, ktorý používame nie je objednaný z Číny. Používame PUL látku pôvodom z ČR, alebo iných krajín EÚ. Samozrejme cena je vyššia oproti tej z Číny. Taktiež suché zipsy, nite a ostatný doplnkový tovar.

Pri nitiach môžem dať stručný príklad; čínska niť 1€, európska 6€. Samozrejme EU má o niečo vyššiu kvalitu. Tak sa dá pokračovať so všetkým. Gumky na nohavičky? Dajú sa kúpiť Čínske alebo České. Vyberáme České. Pri všetkých komponentoch je na výber. Vyberáme poctivo. O tom je Plienkáčik.

DOSTANETE KVALITNÝ SERVIS A PORADENSTVO

Pri kúpe sa s nami môžete poradiť, čo asi do výbavy potrebujete. Neporadíme Vám v štýle „kupuj čo najviac“,  ale kupuj čo naozaj potrebuješ. Totiž každé bábätko je iné. Čo nutne potrebuje jedno, druhé možno ani nepoužije. To, aké je to vaše, sa dozviete až po narodení.

Niečo sa s plienkou stalo? Informujte nás, aj keď to je chyba spôsobená zlou manipuláciou, možno sa dá opraviť, škoda vyhodiť.

Každú reklamáciu sa snažíme vybaviť ku spokojnosti naších zákazníkov. Zatiaľ sme mali reklamácii len zopár, ale všetky sa nám podarilo vybaviť do pár hodín.

POZÁRUČNÝ SERVIS

Treba vymeniť gumku či suchý zips? Taktiež vymeníme, samozrejme po ukončení záruky si použitý materiál zákazník hradí.

INDIVIDUÁLNE SLUŽBY

Treba ušiť na mieru? Taktiež nieje problém. Ak to je v našich silách vyhovieme. Nejasnosti počas používania? Samozrejme poradenstvo máte v cene produktu. Môžte sa na nás kedykoľvek obrátiť.

Chceme sa poďakovať všetkým zákazníkom, ktorý nás podporili, či už kúpou, alebo pekným slovom. Veľmi si to vážime, dodáva nám to veľkú pozitívnu motiváciu k ďalšej kvalitnej práci.

Zdieľaj článok:

Podobné články

Ako na zanesené plienky?

Máte doma plienky a zdá sa Vám, že už nesajú tak dobre ako na začiatku? Alebo keď sa dieťatko vypišká

Odoberajte nové články

Nákupný košík